2011. február 27., vasárnap

Kárpáti borzaska



Mai ebédünk egy nagyszerű és gyors husi volt.
Sok macera nincs vele és nem is szeretném sokáig ragozni, hogy miért olyan nagyon finom.

12 szelet karaj
1 nagyobb fej krumpli
5 tojást
3 ek. liszt
1 gerezd fokhagyma
Bors 
(ha majd lesz petrezselyem)
Tejföl
Sajt

A burgonyát lereszeltem (lehet az aprón is, én most nagyobbra reszeltem), hozzáadtam a tojást, lisztet, reszelt fokhagymát, sót, borsot és jól összekevertem.
A húst kiklopfoltam, sóztam, lisztbe forgattam, masszába tettem, bebundáztam, majd közepesen forró olajban kisütöttem.
Tejföllel megkenve és sajttal megszórva rizzsel tálaltam, de tejföl nélkül francia salátával is nagyon finom.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése