2011. augusztus 14., vasárnap

Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok


Nyári szabadságunk alatt rengeteg ház körüli munkát szerveztünk, így a gyors ebédek ideje van. Pár recept sorakozik, amit még nem próbáltam ki, pedig gyorsak. Ez a mai is ilyen.

8 db csibecomb
2 kis pohár tejföl
1 ek. mustár
1 ek. ételízesítő
3 gerezd reszelt fokhagyma v.1 tk.fokhagymakrém
1 dl olaj

A hozzávalókat jól összekeverjük, majd belemártjuk a combokat.
Tepsibe  vagy jénaiba tesszük, fóliával letakartjuk és 200 fokos sütőben kb.50 percig sütjük.
A fóliát levéve sajttal megszórjuk és pirosra sütjük.
Rizs volt a körete, amit a visszamaradt szafttal locsoltunk meg.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése