2011. szeptember 18., vasárnap

Boros hús


Legkisebbem egyik kedvence. Mostanában ritkábban van, mert volt idő mikor nagyon sűrűn kellett elkészítenem. Azért időnként hagyom magam rábeszélni. Mellette szól, hogy gyors és finom. A bort mindenki a saját ízlése szerint tegyen bele.

60 dkg csibemell (de lehet sertéscomb is)
1 fej vöröshagyma
Bors
Olaj
Fehérbor
2 dl főzőtejszín

Felaprítottam a hagymát és kevés olajon megdinszteltem, majd ráraktam a kockára vágott húst. Fehéredésig pirítottam, fűszereztem, kevés vizet tettem hozzá..Mikor megpuhult ráöntöm a bort (kb.1 dl-t), egyet rottyanik, majd hozzáöntöm a tejszínt és egybe főzöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése