2012. február 5., vasárnap

Sajtos-gombás karaj



Gombát kaptunk hétvégére, de most nem szerettem volna kirántani, mert az van a legtöbbször.
Gyorsan kitaláltuk mi is legyen vele. Ez lett belőle, mindenkinek nagyon ízlett.

11 szelet karaj
1 kg gomba
Bors
Delikát
Liszt
Tejföl
Sajt

A húst kiklopfoltam, sóztam és pici olajon mindkét felét elősütöttem. Kiszedve tepsibe raktam. A visszamaradt olajon az apróra vágott gombát zsírjára sütöttem. Megszórtam sóval, borssal és egy kis delikáttal, majd 2 ek. liszttel és 3 ek. tejföllel sűrítettem. Ezt a gombás szószt pakoltam a húsra és reszelt sajtot tettem rá, majd 15 perc alatt pirosra sütöttem.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése