2012. szeptember 28., péntek

Padlizsános-gombás ragu penne tésztával



Ebben a rohanó világban ritkán van idő ráérősen főzni, pedig de jó is az. Kényelmesen átgondolni, előkészülni és kapkodás nélkül elkészíteni. Na majd máskor, most megint gyorsan kell ebédet varázsolni.
Volt itthon egy közepes padlizsán, hozzáadva egy kis paradicsom, gomba és fincsi ebéd lesz.

1 padlizsán
5 paradicsom
30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma
½ kk. pirospaprika
Bors
Pár szál zöldségzöldje

A dinsztelt hagymára rakjuk a felkockázott padlizsánt, paradicsomot, majd végén a felaprított gombát. Fűszerezzük és puhára főzzük. Végén megszórjuk egy kis zöldség zöldjével.
Míg elkészül, addig éppen kifő a tészta.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése