Még az ünnepekre készült ez a töltött fasírtrúd. Eredetileg
Stefániát szerettem volna, de legkisebbem kijelentette, hogy ő nem szereti a
tojást benne és köszöni szépen nem kér belőle.
Most mi legyen, mégis csak ünnep lesz, valami olyat kellett
kitalálnom, hogy mindenki megegye. Így jutott eszembe, hogy a besamelles
ételeket mindenki megeszi már csak össze kellett hoznom a kettőt. Csináltam egy
kicsit sűrűbb besamellt, amibe 3 főtt tojást még belereszeletem, ízesítettem
sóval, borssal.
A darált húst szokásos módon befűszereztem, sonkaszeleteket
raktam rá, erre jött a besamel, majd egy kis darab sajt.
Feltekertem és zsírozott jénaiba tettem.
Megszórtam egy kis
zsemlemorzsával és jó pirosra sütöttem.
Legkisebbnek is ízlett, azt mondta így bármikor megeszi. Nem
száraz, mint a tojással, hanem annál jóval krémesebb. Krumplipürével neki
tökéletes ebéd lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése