Hozzávalók/ 2 adag:
Kb. 250 g csavart tészta
Kb. 250 g fagyasztott zöldség mix
A besamel mártás ízlés szerint, ki milyen krémesen szereti.
A tésztát megfőztem sós, olajos vízben. Közben a zöldséget megpároltam. Egy kivajazott tálba tettem a megfőtt tésztát és a zöldséget.
Vajból, lisztből, tejből besamelt készítettem. Sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítettem. Mikor lezártam, de még a jó meleg mártásba egy kevés sajtot is reszeltem. Végül a kész meleg mártást az összekevert zöldséges tésztára tettem, amit szintén összekevertem és a tetejére sajtot szórtam. Ezután ment az előmelegített sütőbe (alul-felül, 180 fok) kb 20 percre.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése